Aspire - Revvo ARC Tank

Flot og revolutionerende subohm tank fra Aspire

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne tank

Flere detaljer

Produkt information

TypeTanke
Passer til510 gevind
Tank størrelse (ml)2
MærkeAspire
FarveBlå, Chrome, Rainbow, Sølv, Sort
EgenskabAir flow, Sub Ohm
Velegnet tilErfaren, Øvet
Indhold (ml)2
TPDGodkendt

Yderligere information

Aspire - Revvo ARC Tank

Denne tank er intet mindre end helt igennem forrygende. Aspire har virkelig gjort et kanon arbejde, da de udviklede denne subohm tank. Denne tank kan producere en rigtig god mængde damp, samtidig med at give en super god smagsoplevelse! Tankens kapacitet er på 2ml, med et udskifteligt glas. Som noget helt nyt har denne Revvo tank et push-down påfyldnings system. I midten af tanken sidder der en fjederbelastet påfyldningsrør, hvor du blot sætter spidsen af din flaske ned på og trykker let. Så vil et lille hul åbne sig nede i tanken og din væske vil løbe ned i tanken. Airflowet på denne tank er helt suverænt, med 3 justerbar huller, der går at du selv kan bestemme hvor meget og hvor lidt luft der skal køre igennem.

Vi anbefaler altid at man lukker airflowet, samt benytter sig at det silikone vape band med hætte, når man fx har den i lommen eller i tasken. Grunden til at vi anbefaler dette, er for at forhindre at tanken skulle lække med væske.

 

Nyt og innovativt coil system

Udskiftning af de nye ARC coils (Aspire Radial Coil) bliver næsten ikke nemmere. Skru blot mundstykket og topdækslet af. Herefter skrues det lille påfyldningsrøret af, som holder coilen på plads. Sæt coilen fast og skru påfyldningsrør, topdækslet og mundstykket fast igen. Udskiftning af coil, kan også foregå selvom der er fyldt væske på tanken. Nemmere bliver det ikke! 

Designet på disse coils er en del anderledes i forhold til stort set alle andre coils på markedet. Coilen har en flad overflade, som bliver dækket helt af væske og sidder over selve væskebeholderen. Ideén med denne flade overflade, er at få mest muligt ud af coilen, da der på hele overfladen er adgang til vattet. Frem for kun enkelte huller til at absorbere væsken.

 

Sættet indeholder:

1 stk. Aspire - Revvo ARC tank 2ml

2 stk. ARC coils 0.10 - 0.16ohm

1 stk. ekstra glas 2ml

10 stk. O-ringe (pakninger)

1 stk. Silikone vape band med hætte

1 stk. garantikort

1 stk. Brugermanual