Aspire - Nautilus 2S Tank

Dette er en ny og forbedret version af Aspire Nautilus 2 tanken. Her får man en meget nemmere opfyldning samt en lidt smartere opbygning.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 70PG/30VG

Flere detaljer

Produkt information

TypeTanke
Ohm0.4, 1.8
Tank størrelse (ml)2
MærkeAspire
FarveBlå, Grå, Rainbow, Sort, Sølv
EgenskabAir flow
TPDGodkendt

Yderligere information

Aspire Nautilus 2S

Aspire Nautilus 2S er en nymoderne tank, der overholder alle regler for at kunne blive godkendt i Danmark, hvilket den derfor også er. Det er en nyfortolkning af den klassiske Nautilus 2. De problemer man kunne komme ud for med en Nautilus 2, er der taget hånd om på denne model, hvilket gør den til en sikker vinder.

Herover ses der, hvordan man skifter coilen. Denne model er en smule anderledes end den gamle Nautilus 2, da alt på denne tank er børnesikret. For at skifte coilen vender man tanken på hovedet, hvorefter man skruer bunden af. Derefter skruer man huset som coilen sidder i ud. Det er børnesikret og man skal derfor trykke ned på den, mens man skruer. Derefter kan man skifte coilen og samle det igen.

Herover kan man se, hvordan man fylder denne tank. Dette er meget nemmere og smartere end på den gamle Nautilus 2.
Her er toppen børnesikret og man skal derfor trykke let ned på den, mens man skruer. Når toppen hopper en smule op, kan man skyde den siddelæns og derefter vil der åbne sig et lille hul, som man kan fylde e-væske i ned til tanken.

 

Sættet indeholder:

1 stk. Aspire Nautilus 2S tank

1 stk. Aspire Nautilus BVC 0,4 ohm coil

1 stk. Aspire Nautilus BVC 1,8 ohm coi(Monteret)

10 stk. O-ringe