Aspire - Revvo ARC Coil (5pcs) Forstør

Aspire - Revvo ARC Coil (3pcs)

Nyt innovativt coil system fra Aspire

Flere detaljer

Produkt information

TypeCoils
Ohm0.10, 0.16
MærkeAspire
EgenskabSub Ohm
Velegnet tilErfaren, Øvet
TPDGodkendt

Yderligere information

Aspire - Revvo ARC Coil

Udskiftning af de nye ARC coils (Aspire Radial Coil) bliver næsten ikke nemmere. Skru blot mundstykket og topdækslet af. Herefter skrues det lille påfyldningsrør af, som holder coilen på plads. Sæt coilen fast og skru påfyldningsrør, topdækslet og mundstykket fast igen. Udskiftning af coil, kan også foregå selvom der er fyldt væske på tanken. Nemmere bliver det ikke! 

Designet på disse coils er en del anderledes i forhold til stort set alle andre coils på markedet. Coilen har en flad overflade, som bliver dækket helt af væske og sidder over selve væskebeholderen. Ideén med denne flade overflade, er at få mest muligt ud af coilen, da der på hele overfladen er adgang til vattet. Frem for kun enkelte huller til at absorbere væsken. For at få den bedst mulige damp oplevelse med disse coils, anbefaler vi at man tilter sin tank en smule inden man damper. Dette gøres så man bedst muligt undgår at brænde coilen af.

Disse coils har ohm på 0.10-0.16ohm, dvs. at det er subohm, hvor man skal anvende direkte-lunge-sug. 

Aspire anbefaler at man ligger i mellem 50W - 100W (optimalt/bedste effekt 80W-85W). Dette er selvfølgelig kun vejledende, du kan fx starte på lav watt og efterfølgende skrue op til du er tilfreds med smag og dampmængde (max 100W).

Sættet indeholder:

3 stk. Aspire - Revvo ARC coils