Efest - iMate R2

101739

Efest iMate R2 giver rig mulighed for opladning af op til 2 Li-ion eller Ni-Mh batterier.

OBS! Der medfølger ikke en Væg USB adapter, og man skal derfor have sådan en selv for at kunne bruge denne lader.

Flere detaljer

Produkt information

TypeLadere
Passer tilUSB-C
MærkeEfest
EgenskabDisplay, Pass-through, Til Bilen
Batteri(er)Medfølger ikke
Batteri størrelse18350, 18500, 18650, 20700, 21700

Yderligere information

Efest iMate R2

Denne lader fra Efest har en masse smarte features så som Quick Charge, Li-ion/Ni-Mh/Ni-Cd opladning, stort display, op til 21700 batteri størrelse, balanceret opladning og flere andre. Alle disse smarte funktioner vil blive beskrevet herunder.

Quick Charge eller hurtig opladning som det hedder på dansk er et forholdsvis nyt koncept inden for e-cigaret batteri opladning. Denne model tilbyder helt op til 3A opladning på et batteri af gangen, men også op til 2A på begge batteri på samme tid. Dette gør at man kan lade ens batterier op virkelig hurtigt, som regel på under halvanden time.

iMate R2 giver ikke bare mulighed for at oplade Li-ion batterier, men også Ni-Mh og Ni-Cd batterier. Dette gør at man kan oplade almindelige AA og AAA batterier i denne lader. Denne lader er derfor utrolig universal og kan bruges af næsten alle der oplader batterier i ny og næ.

Laderen har også et stort display der giver information om batteritype, og hvor meget den lader med. På displayet kan man også afløse hvor langt betterierne er med at blive opladet, og dermed se hvor længe man skal vente før de er fuldt opladet. Man kan også ved hjælp af den knap der sidder i bunden af displayet ændre på hvor hurtigt batterierne skal oplade. Jo hurtigere man oplader sine batterier, jo mere belaster man dem også, og de vil derfor holde kortere tid, hvis man altid ladere hurtigst muligt. Vi anbefaler derfor at man lader så langsomt som ens tålmodighed tillader.

Med denne lader kan man også lade et hav af forskellige batteri størrelser. For at nævne nogle af dem tager den: AA, AAA, 10440, 14500, 16340, 17340, 18350, 18490, 18500, 18650, 26500, 26650, 20700 og 21700. Alle disse batterier kan den lader den balanceret op. Det vil altså sige at den overvåget spændingen individuelt på hvert batteri og sørger for at belastningen er den samme på begge batterier ved opladningen. Dette giver batterierne en længere levetid.

Denne lader har USB-C indgang til strømmen. Dette betyder at man skal bruge en USB væg adapter for at få denne lader til at virke. Vi anbefaler at man som minimum bruger en der kan levere et output på 2A, men optimalt skal man bruge en der kan levere 4A for at opnå fuld ladekapacitet på begge batterier.

OBS! Der medfølger ikke USB væg adapter! Man skal derfor selv have en for at kunne bruge denne lader!

Sættet indeholder:

1 stk. Efest - iMate R2 oplader

1 stk. USB-C ledning

1 stk. Manual