Efest - Lush BOX

101741

En smart kombineret oplader og powerbank. Et must-have for enhver der har brug for strøm på farten!

OBS! USB væg adapter medfølger ikke!

Flere detaljer

Produkt information

TypeLadere
Passer tilMicro USB
MærkeEfest
FarveSort
EgenskabDisplay, Til Bilen, Pass-through
Batteri(er)Medfølger ikke
Batteri størrelse18650

Yderligere information

Efest - Lush Box

Denne smarte lader fra Efest kan også bruges som en powerbank. Dette gør denne oplader til en helt unik oplader, der kan anvendes til flere forskellige formål. Vi anbefaler derfor at alle der bruger 18650 batterier til sin e-cigaret har sådan en her ved hånden. Den lades nemlig også lades op med Micro USB stik, og man kan derfor lade den op næsten alle steder man kommer hen.

I toppen af laderen sidder der et display der viser hvor meget strøm der er på batterierne, og dermed også viser hvor langt den er med at oplade batterierne. Dette er super smart da man på den måde hele tiden kan holde øje med hvor langt den er med at lade. Men man kan også bruge dette display når man bruger den som powerbank, for så kan man nemlig se forholdsvist præcist hvor meget batteri man har tilbage, før man enten skal skifter batterier eller sætte den til opladning igen.

Poerbank funktionen virker nemlig ved at man har opladte batterier siden i den, hvorefter man sætter et USB kabel i USB stikket i senden af selve laderen. Derefter vil den sende strøm ud af dette stik. Den kan lade med et output på op til 2100 mA hvilket er nok til at lade de fleste telefoner op forholdsvist hurtigt. Hvis man har mange 18650 batterier er dette en genial powerbank at have, da man så bare kan lade flere sæt op hjemmefra, hvorefter man så bare kan skifte batterierne ud undervejs når de er ved at være flade. På den måde kan man nemt have strøm med til mange dage.

Modeller her har også Quick Charge. Det vil altså sige hurtig opladning. Dette kræver at man bruger en USB væg adapter med et output på minimum 2100mA(2,1A). Lynopladning kan derfor oplade et batteri med optil 2,1A eller 2 batterier med 1A per stk. Dette gør at ens batterier bliver ladet utroligt hurtigt op.

Denne lader har også en indbygget balancering, hvilket sikre at begge batterier bliver ladet helt ens op, hvilket er vigtigt når man bruger batterier i par. Dette giver også ens batterier en længere levetid, da man skåner der for ujævn belastning.

På fronten kan man montere en lille magnet plade, for at gøre designet mere strømlignet, og få den til at ligne en powerbank mere. Denne magnet klap følger selvfølgelig med, og skal pilles af hver gang man skal skifte batteri. Man behøver dog ikke sætte den på igen. Vi anbefaler dog at man altid sætter den på når den bliver brugt, på grund af kortslutningsfare.

OBS! For at bruge denne lader skal man selv have en USB væg adapter eller bruge et USB stik i ens computer.

Sættet indeholder:

1 stk. Efest - Lush Box lader (med magnet låg)

1 stk. Micro USB kabel